HumbookFest - Hosté

Autory HumbookFestu 2023 budeme postupně zveřejňovat na této stránce. Přidejte se na oficiální událost na Facebooku a nic vám neuteče.

Zahraniční autoři

Becky Albertalli

Becky Albertalli je americká spisovatelka knih pro teenagery. Za svůj debutový román Já, Simon (vyšlo také jako Probuzení Simona Spiera) obdržela Cenu Williama C. Morrise, byla nominována na Cenu Andrewa Carnegieho a americkou Národní cenu za literaturu. Na knihu Já, Simon navazuje román Holka mimo rytmus (YOLI, 2019), ve kterém se autorka soustředí na Simonovu nejlepší kamarádku Leah. YOLI vydalo také ještě Podělaným navrch (2018) a Kate v záři reflektorů (2024). V současné době Becky žije se svou rodinou v Atlantě.

Photo by Decisive Moment Events

Čeští autoři

Brzy zveřejníme

Další účinkující

HumbookTeam

HumbookTeam is the new black! Tahle šestka žije Humbook, tvoří Humbook, je Humbook. Píše a natáčí, organizuje a setkává se, čte a čte. Společně vám chce ukázat, že young adult knížky jsou úžasné, mají kolem sebe skvělou komunitu a zaslouží si být víc vidět. HumbookTeam vede Ola alias Nofreeusernames a patří do něj Áňa z papíru, Marky Endlessbibliophile, Monča Iamabookoholic, Monča Foxorouš a Terka Tessa Carter. Počkat, říkali jsme šestka? Vlastně sedmička! Naším čestným členem je i namalovaná knihomolka Hedvika.

 

Související posty
humbookfest
Fotoreport z HumbookFestu 2023

Jaký byl HumbookFest 2023? Najdete se na fotkách? Pokud byste chtěli nějakou přesdílet, hodit na svůj Insta apod., nezapomeňte označit @humbook a připsat jméno fotografa a označení, který je uveden u každého alba. Stáhněte si fotky od Matěje Hoška @mattesh Stáhněte si fotky od Evy Měcháčkové @eveanimal Stáhněte si fotky od Kláry Mithové @clara.photohgraphy Stáhněte […]

videa
VLOG #HumbookFest2022

„HumbookFest je akce, na kterou můžete přijít v korunce a nikomu to nepřijde trapné, naopak vám všichni pochválí šaty a ještě se s vámi vyfotí.“ Tak si v Makynině vlogu užijte akci, o které lidi říkají tak krásné věci. Letos jste udělali parádní atmosféru a my vám za to DĚKUJEME 🙏❤️

humbookfest
Fotoreport z HumbookFestu 2022

Jaký byl HumbookFest 2022? V nových prostorech, ale pořád hlavně o knihách a potkávání se. Najdete se na fotkách? Pokud byste chtěli nějakou přesdílet, hodit na svůj Insta apod., nezapomeňte označit @humbook a připsat jméno fotografa: Matěj Hošek.